【隐世多选择居酒屋🤩】原来喺显径有间隐世水泥风日本居酒居😝大围同显径行过去都得😗好彩有朋友带我去食😚装修靓之余,嘢食选择多,又好食❤️‍🔥绝对推介大家去💛.🍴前菜沙律沙律特别位系除咗有麻酱🥗仲有超大旧薯蓉😆仲有烟肉☺️.🍴前菜汤龙虾汤好有浓味🦞竟然唔系面豉汤好惊喜😝.🍴旋风滑蛋鳗鱼丼 (💰: $98)卖相超靓,超值得打卡🤩除咗鳗鱼仲有其他选择㗎😛一嚟到我仲谂紧啲鳗鱼喺边🤣原来个蛋笃入去有馒鱼🐟啲蛋食落去都好滑🍳仲食到有明太子、沙律酱🥗推介‼️.🍴唔记得佢个名🥺火炙饭🔥有火炙三文鱼、带子、左口鱼裙边、玉子、蟹柳🦀新鲜得唻又超足料!劲大份😎男仔食都一定够😛-🔖LUNCH SET 包汤+沙律+主菜,抵食🈹.🔖有LUNCH SET,MENU都劲多选择😍MENU仲有串烧、寿司、刺身……完全想试晒😭.💡份量都算大份😚普通两个女仔食一定食唔晒😳.🚶‍♀️可以选择喺显径站或者大围站行过去🚋-💡性价比:✨✨✨✨✨🍴ENCORE指数: 💛💛💛💛💛(我想试串烧🍡、炸物🍤)-
🍴前菜沙律
沙律特别位系除咗有麻酱🥗仲有超大旧薯蓉😆仲有烟肉☺️
🍴前菜汤
龙虾汤好有浓味🦞竟然唔系面豉汤好惊喜😝
🍴旋风滑蛋鳗鱼丼 (💰: $98)

🍴唔记得佢个名🥺火炙饭🔥

劲大份😎男仔食都一定够😛
🔖LUNCH SET 包汤+沙律+主菜,抵食🈹
🔖有LUNCH SET,MENU都劲多选择😍MENU仲有串烧、寿司刺身……完全想试晒😭
💡份量都算大份😚普通两个女仔食一定食唔晒😳
🚶‍♀️可以选择喺显径站或者大围站行过去🚋
💡性价比:✨✨✨✨✨
🍴ENCORE指数: 💛💛💛💛💛(我想试串烧🍡、炸物🍤)