2021-10-27
☕️呢间系上环嘅cafe最出名就系仔地嘅 3D coffee 我都系因为呢个比吸左去☕️3D coffee $70饮品有好多选择 例如cappuccino,玫瑰泡沫鲜奶,绿茶泡沫鲜奶 。图案可以拣猫 狗 熊 或者随机 我就拣左cappuccino 加随机💕系超可爱嘅miffy奶泡好坚挺 我影左一段时间相都冇变形餐厅本身都有single origin coffee,亦有卖咖啡豆同挂耳包 所以咖啡质素完全冇问题💕隔离枱见到我地杯靓靓coffee都即刻order黎打卡🍳Egg Benedict with Smoke Salmon $118Egg Benedict 嘅水波蛋好流心 烟三文鱼好大片 配埋荷兰酱食好开胃 🍝Espresso Ham Carbonara $138第一次见呢个配搭 好新颖 系carbonara上面洒上咖啡粉 令到意粉冇平时咁”漏” 食落唔会话食到太浓咖啡味 🍹薄荷朱古力 $42冰冻嘅薄荷朱古力饮落好清凉 荷荷味好浓💛餐厅细细 好啱一大班朋友聚会 而且叫得wine bar 当然有好多酒俾大家拣黎开 中等价钱 店长都好乐意介绍酒俾大家
☕️3D coffee $70
💕系超可爱嘅miffy