2018-09-02
其实我平时都几钟意BRICK LANE 呢间野, 今次咁岩朋友住沙田, 又见到佢新开, 就黎试下. 呢度好似FOOD COURT 咁, 不过其实都要罗位先既~唔系就咁WALKIN自己坐.点餐就自助D, 走轻食路线~SALAD, 意粉, 等等小食我地叫左.龙虾班尼廸蛋配咸蛋黄酱LOBSTER EGGS BENEDICT $168卖相唔错, 我食完见返其他食评, 其实我又唔觉得有咁差WRO?!咁岩今日约左个半年冇见既朋友, 真系一坐低就倾唔停~ 叫小食可加$18 要冻柠茶, 我就试左右手呢樽鲜果蒸馏泡茶.$29, 应该系无糖既~~~ 未试过几得意~松露薯条$45 佢系幼薯条黎, 同埋整得有D 油.. 建议收返干脆口D 先正~蟹肉牛油果荷兰酱牛角包. $58呢个大爱呀! 本身好中意牛油果酱, 再加埋蟹肉同牛角包, 呢个配搭真系冇得输!价钱都唔贵..我觉得系要必嗌呀!呢个系出餐时闻到好香就追加既~~巴马火腿火箭菜薄饼. $60系好薄身既PIZZA, 唔会太HEAVY 又唔会觉得好罪恶, 2个女仔食都好够, 又可食多几款野, 唔会食完好腻咁~重有D 甜品蛋糕可选, 不过我地就够喇~下次先试~呢度
点餐就自助D, 走轻食路线~
SALAD, 意粉, 等等小食
我地叫左.龙虾班尼廸蛋配咸蛋黄酱
LOBSTER EGGS BENEDICT $168
咁岩今日约左个半年冇见既朋友, 真系一坐低就倾唔停~
叫小食可加$18 要冻柠茶,
蟹肉牛油果荷兰酱牛角包. $58
价钱都唔贵..我觉得系要必嗌呀!
呢个系出餐时闻到好香就追加既~~
巴马火腿火箭菜薄饼. $60
又可食多几款野, 唔会食完好腻咁~
重有D 甜品蛋糕可选, 不过我地就够喇~下次先试~
呢度个MENU同其他BRICK LANE 分店好唔同,
呢度主打轻食, 就冇话一份STEAK 个D 正餐喇~
感觉后生D, CASUAL D~ 都几新鲜, 个感觉似平时去D 楼上CAFE 咁~
我又几钟意~