2015-07-16 1234 浏览
好彩一早打电话黎留左位,上到去个阵已经坐满晒人,得返留俾我地个张枱叫咗两个set,包咗杯$38嘅嘢饮,再加左$10要个小食同埋加左$65要个多士盒要加$5补差价,普通朱古力冇特别都算几creamy,同埋都几多烟肉,但食到最后竟然有条类似鼻涕嘅物体,其实应该系未熟嘅蛋白,但系都几呕心卖相靓,但系个汁就麻麻,似食紧茄汁捞饭,但好彩三文鱼同青口都好食,所以可以用黎送饭个汁冇想像中咁浓,味道还可以好大个!两个人食通常都食唔哂,见到枱枱两个人既都食唔哂!我哋呢个应该招牌,谂唔到食咩味就可以叫呢个,因为其实佢都仲有好多味,入边有云呢拿同埋士多啤梨雪糕,仲有威化饼,oreo碎同香蕉,面包皮要趁热食如果唔系冻左就好难入口,入边系一啲焗左嘅方包粒,捞埋雪糕同D cream食都几正,但一样都系要趁热食先好食埋单$264,算几抵食,而且可以慢慢食慢慢倾计,所以都值得得闲上黎hea下

拖肥朱古力

要加$5补差价,普通朱古力冇特别
蜜桃乳酸

卡邦尼意粉$75

西班牙海鲜焗饭$85

个汁冇想像中咁浓,味道还可以