2019-11-12 266 浏览
Café 真系一班人吹水既好地方,人少又可以hea 下慢慢咁食下野倾下计! 呢晚黎到旺角又揾左间café 食野吹水,呢间café 位处金鸡,唯一唔好处系繁忙时间好多人等lift都要等一段时间先上到去~ 我地因为都算早到所以都仲有吉位,但到8点零钟都开始多人~入面多数都系一班朋友约埋一齐黎食野同倾计,café 仲有好多board game可以借黎玩,消磨下时间! 佢既set dinner 价钱合理,都有唔少选择!加钱仲有汤同CAKE~我地叫左个小食拼盘,入面分别有春卷、炸虾、小丸子、咖哩角、鸡软骨、鸡串、薯条,全部都新鲜热辣,炸到好香口! 跟住到餐汤,磨菇汤劲重磨菇味,够哂creamy!!!上面仲铺左面包粒,捞埋食简直perfect~ 跟住就到松露海鲜意大利饭,松露劲香~同埋好多海鲜!个饭煮得岩岩好唔会太软或者硬!Carbonara 个汁都好creamy,D汁都挂哂系D意粉上面!!!正! 饮品都好出色!花茶同埋oreo 都好大杯,饮足成晚~~~ 个蓝莓芝士蛋糕都够哂芝士味! 下次会再番黎食!