2016-02-26 306 浏览
吹水好地方平时去开楼上cafe, 通常都集中系油麻地登打士广场个边,今日同朋友行完花园街,想系附近揾个地方食饭唔会俾人赶走,就试下上网揾,估唔到先达楼上都有楼上cafe.楼下已有当眼易拉架广告。老实讲, 外面走廊真系有D似警匪片D枪战场景。你可以话有特色又可以话比较旧!cafe 隔离系一间拳馆,都算易揾!可能经济差,星期六都唔洗book 位,walkin 都仲可以坐到窗口梳化位,4人卡位好宽敞,又有有线睇,吹水一流👍😁我哋2个人各叫咗一个卡邦尼意粉同埋海鲜饭既set,天气咁冻就各要左个花茶,因为可以无限次添饮 !个卡邦尼意粉中规中矩,无乜特别,但份量都几多,食落都有D漏。反而呢个海鲜饭有惊喜!由于我好钟意食芝士落单嘅时候要求老板帮我落多啲芝士,老板又真系落重芝士焗,👍!海鲜饭材料充足,有虾,青口,鱿鱼,蚬肉,蟹柳等材料,配埋浓浓既芝士淋面!饭既硬度适中,强力推介!饮品就简左花茶,选择就有4款。我地要左个薰衣草味既Diana系列及洛卫神花茶。甜度岩岩好!洛神花茶本身比较酸,但老板俾埋蜜糖就刚刚好!花茶冲左几次都仲有味但系颜色就变到比较淡色,但hea 住饮咗几次算ok既!推介 :窗边卡位
吹水好地方

楼下已有当眼易拉架广告。

cafe 隔离系一间拳馆,都算易揾!

卡邦尼
芝士海鲜饭

饭既硬度适中,强力推介!

甜度岩岩好!

推介 :窗边卡位

海鲜饭(加重芝士)洛神花茶伴蜜糖上,酸酸甜甜好岩女仔!就系呢个海鲜饭,超多芝士
卡邦尼意粉卖相ok
但意粉可以硬身小小会更好!

2016-01-17
芝士海鲜饭