2019-06-30
星期日在isquare睇戏前想饮杯奶茶。去左兰芳园。已经好耐无黎。呢次黎完应绝不会再去。呢间野性价比真极低。本来根本食茶餐厅吾想写食评。但他太差所以我先写当时正值大雨。店内只有半满我地2人坐左架位因为吾饿所以没叫面餐(58蚊。面+猪仔包+饮品)。食开的人都知兰芳园没set。所以我地散叫左热冻奶茶各1(22蚊+24蚊)个茶胆系ok good 的超细个的金牌牛脷包(26蚊)。少爷话味道ok。但真超细。完全吾值26蚊我的金牌猪排包(26蚊)。旧猪非常细。味道无乜特别又系完全吾值呢个价。食食下野。后面3个普通话后生女游客。讲侍应落错单。短发女侍应态度非常差。同她们讲无落错单!。点点点。。我同少爷对望:乜料呀?讲野态度甘差? 个旅客明明好有礼貌问野。。转头又有3个普通客入黎。果个客人见有位想坐下(他们说有4人)。另1侍应又用不礼貌语气讲:您齐人未? 吾齐吾准入。。但明明店内好多位想点呀? 成间店7成系旅客。但系服务就甘差。埋单98蚊。食物亦吾值甘既价。根本吾值得旅客排队。甘既待客之道。我系香港人都吾会再去
当时正值大雨。店内只有半满
我地2人坐左架位
个茶胆系ok good 的