2019-06-13 1071 浏览
几年前新开嘅时候,系门口望过餐牌,6百蚊个set 开炉烧嘅set, 仲要吾系好多野,好贵啫,所以之前一路无帮衬过,之后都见吾多人。直至近呢几个月,经过睇到好似都旺左㖞,再八下个餐牌,多左d选择,同埋竟然平左😲😲😲,所以食过佢一次烤肉嘅。 早2日再经过葵芳晚饭时间,新都会又系间间都无位,至憎要等位,咁得呢间有位,又吾想烤肉,问左门口,可以净叫其他吾开炉嘅食物,但用餐时间只得一小时。叫左一个拌饭,一个水冷面,价钱好抵下㖞,全州拌饭68蚊,冷面75蚊,味道2个都可以,冷面清爽,白醋自己加、全州拌饭好多材料,自己捞辣酱,但我最欣赏系免费嘅前菜4小碟。出菜好快,其实如果吾系要饭局倾偈,只系简单医肚食个晚饭,1个钟系够时间。唯一缺点冷气好劲,吹到我头痛,可能因为我地吾烧烤无个炉,又叫左2个都系冷食啰😅😅😅
冷面
全州拌饭