2023-11-27 254 浏览
今时今日咁嘅服务系唔得㗎,完全违法商品说明条例。午市套餐写明配奶茶或咖啡,落咗单之后,转头出嚟话冻热都要加八蚊㖞,佢个餐牌又唔搽咗佢,咁就完全违反商品说明条例啦。一个年纪大嘅女员工仲话自己新黎做,好多野唔识,咁奇怪嘅事讲咗你信唔信呀?同佢讲一下,话会违快限商品说明条例,佢就送两个例汤畀你啰。不过之后送餐上枱,佢又会送错枱㖞?仲话之后同啲同事讲返声餐牌问题。我话你攞个marker过嚟啦,我帮你搽咗佢啦,好声好气咁样同佢讲,费事误导下一个人啦,佢就收起张餐牌,个人相信会有下一个受害者。记得,到梅窝熟食市场,右边有问题𠮶间叫德仔记,左边叫华记,小心行错呀。原本想影一影餐牌畀各位睇下嘅,但系佢又好醒目咁样话个餐牌唔用㗎喇。实说实话,送嘅例汤味道正常,炒嘅面都唔差,可能市道真系差?所以做衰咗自己个名啰。
今时今日咁嘅服务系唔得㗎,完全违法商品说明条例。

三丝炒面
2023-11-27
等候时间
30 分钟 (堂食)