餐厅: 大家樂
资讯:

呃碗应该叫"冇料到"之"碎碎湿湿牛来嚟饺无金粉! (牛朒水饺金边粉)千祈唔好叫!风雨无选择谂住去避一阵.之前平时偶有去过,收银姐姐,烧味,师父,友善又好味.但周末加风雨人头涌涌,无哂濑粉?!唯有试吓其它嘢,小妹就赖嘢!新出了什么"牛朒水饺金边粉"?!谁知呢碗嘢在车头等了20分钟?!快餐?埋位细看只得碎碎湿湿牛?!不成一块牛朒肉?!无味金边粉!水饺看似尚可?但突然对面亚姨大叫"生的?"!这是咪嚟?怀疑三文治有问题急忙"行开座位"前去水吧查询换过?吓得我把猪肉水饺浸在汤稍后才吃!周末厨房唔掂!
风雨无选择谂住去避一阵.
之前平时偶有去过,收银姐姐,烧味,师父,友善又好味.
但周末加风雨人头涌涌,
无哂濑粉?!唯有试吓其它嘢,小妹就赖嘢!
新出了什么"牛朒水饺金边粉"?!
谁知呢碗嘢在车头等了20分钟?!快餐?
埋位细看只得碎碎湿湿牛?!不成一块牛朒肉?!
无味金边粉!
水饺看似尚可?
但突然
对面亚姨大叫"生的?"!这是咪嚟?
怀疑三文治有问题急忙"行开座位"前去水吧查询换过?
吓得我把猪肉水饺浸在汤稍后才吃!

周末厨房唔掂!
呢碗应该叫"碎碎湿湿"牛"来嚟"饺无邉粉 (牛肭水饺金边粉)
题外话/补充资料: 突然 对面亚姨大叫"生的?"!这是咪嚟? 怀疑三文治有问题急忙"行开座位"前去水吧查询换过? 就在这时一名衣衫褴褛亚伯抢坐了那亚姨的座位! 我己明言有人拿紧嘢食就番来. 衣衫褴褛亚伯仍濑死唔走! 执碗亚姐嘴多多又唔快快执枱!慢吞吞撹到周围污呢单都!唔够枱! 周末厨房唔掂! 执碗亚姐慢吞吞!嘴多多! 亚伯客人又衣衫褴褛又麻鬼烦! 认真唔掂!
2019-02-23