2023-02-18 1350 浏览
希望大家唔好嫌长,我喺上年年尾时去过铜锣湾呢间分店,当时叫咗最贵既海鲜餐,落单后就话生蚝龙虾唔够货(有个带眼镜既女人),揾其他野代替,见佢都有礼貌既,是旦啦,求其一餐半餐。埋单时我哋下7个人total 3千零蚊,佢就sell我哋买啲现金卷,话随时都可以嚟,用几多都得。直至都今年2月6号,约好朋友一行4人,Book咗今晚17号旺角店食饭聚旧,即系11日前已book好,已讲明会用现金卷,到今日中午收到旺角店电话confirm, 到下昼5点几,旺角店又打嚟,话收多咗booking,问我可唔可以改去铜锣湾店,咁当时咁急,我话问问朋友先再覆,后来朋友都就到,咁咪覆返话OK,电话里面仲话会俾Discount 我,到咗铜锣湾店,我book7点半,去到见返𠮶位四眼亚姐,佢话旺角店有通知,但只有姓叶既4位,话我个订位无confirm, 但佢明明有枱,宁愿接咗单6位既walkin 都唔俾枱我,我打去旺角店个女人,同佢讲返佢又话讲咗,呢边呢个四眼亚姐又唔肯听电话,两个喺度扯猫尾,我再打去旺角店问,个手提电话已经俾咗个男人听,最后四眼女人同我讲最快要等到8点半先有枱,咁样既态度,你唔想收现金卷咪直接讲啰,walkin既你可以同佢讲无枱,咁book枱有咩意义!我同朋友都系住天水围屯门荃湾,特登过嚟铜锣湾仲要受你哋气,旺角店亦从来无打过电话嚟跟进,结果无喺度食落楼下两层食其他野