2019-05-30
第一次嚟呢到 系yoho mall同元朗交通广场中间 位置方便易揾 我夜晚去都唔洗排队 员工手脚好快 等咗2至3分钟就有得饮啦 叫咗金蛋烤布蕾黑糖撞奶 好似张相咁 个容器系蛋型 都几有趣 揸住行仲好多人望住同问我系咩嚟 员工会问嚟需唔需要盖 饮唔晒就可以扭实个盖放落袋 够方便 重点系饮完 可以循环再用 装小物 整甜品都得讲返杯嘢饮 卖相吸引之余 一饮落去 口感相当厚实 唔同坊间黑糖撞奶咁好水 所以呢杯金蛋烤布蕾黑糖撞奶相对系饱肚 tea time饮就正啦 可以止口痕 而且可以比你调整冰量 可以少冰 但为咗保持饮品既质感 系唔可以走冰既 呢点要留意啦 饮落去 除咗厚实 珍珠大小适中 唔系细珍珠嚟 而系稔既中size 黑糖味好重 我个人钟意甜嘢 就好钟意佢呢种黑糖味下次经过必饮,再试下其他口味!
下次经过必饮,再试下其他口味!