2021-12-09 419 浏览
🆂🅴🆃🥢 原条鳗鱼芝士蛋包饭ᴄʜᴇᴇsᴇ ᴏᴍᴇʟᴇᴛᴛᴇ ʀɪᴄᴇ ᴛᴏᴘᴘᴇᴅ ᴡɪᴛʜ ɢʀɪʟʟᴇᴅ ᴇᴇʟ呢个价钱食到咁大条鳗鱼🤩,本身担心会有伏🤣,结果系冇伏嘅,几好食~鳗鱼大条,厚度正常,不过想要多啲酱汁。不过见唔到芝士嘅踪影,同埋鳗鱼同饭有少少煮得太淋,但可以接受😬。我食嘅呢条鳗鱼有成块面咁长,几抵食。.🥢 迷你猪软骨黑蒜乌冬 五贯定食ᴍɪɴɪ ʙʟᴀᴄᴋ ɢᴀʀʟɪᴄ ᴜᴅᴏɴ ᴡɪᴛʜ ᴘᴏʀᴋ ᴄᴀʀᴛɪʟᴀɢᴇ & sᴜsʜɪ sᴇᴛ五贯寿司🍣包括有三文鱼寿司、甜虾寿司、鳗鱼寿司、蟹膏蟹肉军舰、小柱军舰。猪软骨乌冬🍜就系好似大学食堂咁样嘅水平质素。整体不过不失,味道正正常常。呢个价钱有咁多嘢食都几抵嘅,所以本身都冇要求太多~
🆂🅴🆃
🥢 原条鳗鱼芝士蛋包饭