餐厅: Homeland (彌敦道)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
朋友啱啱带咗我去-间好有心思嘅餐厅度食饭饭,开心仔😊我哋食左:⬇️⬇️🌟Pizza 2人餐🌟$388▫️汤✨是日厨师精选浓汤配蒜蓉包✨✨鲜打法式龙虾汤配蒜蓉包✨+ $18可以拣两个嘅关系,所以我地两个口味都各拣咗一个😋是日厨师精选浓汤系一个好浓郁嘅粟米忌廉汤,甜甜地真系好好饮;至于法式龙虾汤亦都香浓幼滑,味道唔错🥰▫️沙律✨温泉蛋素烟肉粒凯撒沙律✨沙律入面嘅主角温泉蛋真系好流心,整开佢之后再连埋啲沙律菜、烟肉粒、面包脆一齐食,配搭完美‼️◽️主菜✨波士顿龙虾🦞占多黑松露阔面✨+$88半边既波士顿龙虾上面铺咗层咸咸香香嘅焗芝士,同鲜甜弹牙嘅龙虾肉一咸-甜,食落够哂滋味👍🏻至于Q弹烟靭既阔面嗦满哂黑松露独有嘅香味,入口满嘴松露香,正爆‼️▫️薄饼✨秘制北京烤鸭薄饼✨带有甜酱香气既薄脆饼底加上葱丝、青瓜丝、仲有灵魂秘制既北京烤鸭呢个中西混合既配搭真系碰撞得好有火花,创新又好食,好值得一试‼️▫️优惠价加购小食我哋加购左个✨滋味小食拼盘✨$88呢个拼盘入面有齐炸鱼柳、蜂蜜柚子鸡翼、芝士薯条同炸蚝,种类丰富,样样都可以试少少,唔使再选择困难😅小妹觉得蜂蜜柚子鸡翼最出色,炸到皮脆肉嫩既鸡翼好juicy,清新嘅柚子香气
朋友啱啱带咗我去-间好有心思嘅餐厅度食饭饭,开心仔😊

我哋食左:⬇️⬇️

🌟Pizza 2人餐🌟$388

▫️汤

✨是日厨师精选浓汤配蒜蓉包✨

✨鲜打法式龙虾汤配蒜蓉包✨+ $18

可以拣两个嘅关系,所以我地两个口味都各拣咗一个😋

▫️沙律

✨温泉蛋素烟肉粒凯撒沙律✨

◽️主菜

✨波士顿龙虾🦞占多黑松露阔面✨+$88

▫️薄饼

✨秘制北京烤鸭薄饼✨

▫️优惠价加购小食

我哋加购左个✨滋味小食拼盘✨$88

小妹觉得蜂蜜柚子鸡翼最出色,炸到皮脆肉嫩既鸡翼好juicy,清新嘅柚子香气好突出,但油腻感又唔会好觉眼😍

▫️饮品

✨青柠话梅梳打✨+ $24

酸香够气唔太甜,清新之选‼️

✨焦糖朱古力✨+ $24

呢杯焦糖朱古力嘅味道好有深度,甜而不腻,唔会死甜!

另外仲加左:⬇️

✨香草蒜香焗田螺配薯蓉✨$78

肥美饱满冇泥味嘅田螺份量好多,好似食极都仲有,仲要劲重蒜香味🤩,超香,啱晒我呢个田螺爱好者❗️

✨伯爵茶巴斯克奶盖芝士蛋糕✨$98

蛋糕碟上面既画花超吸睛,画功细致又有心思‼️影相真系超级靓‼️

蛋糕食落仲要重茶香,唔会话好甜,成个食晒都唔会觉得好漏,坚系有质素,钟意打卡嘅你一定要叫返碟‼️

🟠Homeland

📍旺角弥敦道726号19楼

港铁旺角站B3出口,步行约3分钟

#homelandkitchen #HKCAFE #西餐厅 #foodieHK #高质 #旺角 #旺角美食 #香港美食 #生日饭 #打卡 #庆祝