忽然想食番D辣辣地酸酸地的食物冲击一下..听讲位于铜锣湾的厨十三川菜好评十足, 今天便去TRY TRY~上上签$88💛第一道上菜是上上签, D竹签好得意, 比你督住D鹌鹑蛋,莲藕片,椰菜花,黑木耳,凤爪, 每一样的材料都是满满的蒜香, 凉浸浸配上辣椒油同藤椒油, 鹌鹑蛋配上呢只汁简直冲击味蕾!出奇地衬丫! 好味又好睇,拎泥打卡都好得意,系好有特色的一道菜..老坛酸菜鱼(小份二人份$338)💜再来是老坛酸菜鱼,OMG上菜时真是吓亲!劲大份!!宝宝我眼寛肚窄, 仲追加了午餐肉同豆腐,如果你是细食的话,建议不用追加, 因为本身已经够多配材料,鱼块佢好似唔洗钱甘俾劲多我地, 好似食极都仲有咁!!!食到出哂汗,感觉血气都返番哂来,果然女生间中需要食D酸酸辣辣的食物!!期待下次再来帮衬。。。。。^^
上上签$88💛
老坛酸菜鱼(小份二人份$338)💜