2009-10-11 26 浏览
曾经去过一间M?. Steak, 完全有种被骗既感觉,什么什么 A5 GRADE 牛扒,入口即知龙与凤。呢间唔同,食完觉得好满足,至少质素对办。今次同朋友食SEMI-LUNCH BUFFET,前菜+甜品都系BUFFET,主菜自己拣。前菜有PAMA HAM 已经足够,甜品有唔错既CAKE+TART。因为要等主菜,所以食著前菜+甜品。主菜order 左pork lion, beef & meat ball pasta,pork 煎得脆唔老,beef 梗加唔驶讲,肉汁够,仲煎得几鲜嫩。meat ball past,估唔到meat ball 大大粒有粒。食到好饱。最欣赏系店内布置好似屠宰扒房,有肉柜摆放唔同既肉系度,俾客人睇得晒,包新鲜。百几蚊食到唔错既扒,几好几好。

呢间唔同,食完觉得好满足,至少质素对办。

百几蚊食到唔错既扒,几好几好。
2009-10-10