2019-10-09 1521 浏览
连锁舖头最衰系我同你嗌同一样嘢,但唔同分店,唔同厨师,甚至环境都会影响你食嘅心情同味道💁🏼‍♀️所以以后都系讲埋咩分店🤳🏻🤳🏻荃湾峰寿司鱼屋系比屯门同沙田果间峰高质,不论食材、上菜速度定环境都好好多✅✅✅先讲环境,摆位好阔落,枱与枱之间距离大,近玻璃个边嘅四人枱,枱距大到可以摆多几张凳,早去可以拣坐个边,两个人都可以坐,望住个景巧Chill🌃🏙🌃🏙服务态度都好好,不过其他分店一样唔差,所以唔系重点,食物质素都系比其他分店高所有寿司都可以一件件咁嗌,花心嘅顾客就可以食多啲种类,比其他分店多咗我之前推介过嘅寿司拼盘仲有吞拿鱼料理同拉面等等寿司大大件 三文鱼咬落好软熟 好似💋👶🏼嘅肌肤咁 鳗鱼寿司厚肉 脂肪入口即溶 😋不过都比较多人 6点几就会开始full 😹
不过都比较多人 6点几就会开始full 😹