餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

2015-10-29 804 浏览
之前试过其他分店,真系用难食去形容,不过今次又几唔错,同个女仔Fd两个人去食,三样嘢食都够饱。醉猪手 $58 呢样醉物未见过,一定要叫黎试下。一食落口已经好浓既花雕味,个猪手好爽口唔会韧,花雕汁好重酒香味!鲜肉锅贴4只 $36 煎到个外皮系脆口,入面个皮仲系软熟,一咬落去有肉汁be出黎!个肉系有鲜味无雪味,更加无平时锅贴既唔新鲜肉骚味,真系难怪要9蚊一只锅贴!大大只!菜肉云吞汤拉面 $56 男人老狗就唔会点呢个既,以为又淡又普通。点知一饮汤已经觉得非池中物,系鸡汤底,唔系鸡粉汤底,而系真正既鸡汤底,好清好好饮,食埋个拉面更正!系幼身拉面,食落好软好弹,配埋个唔同一般既粗身无味又硬既拉面!配埋个菜肉云吞,皮薄,馅料够味,个肉肥瘦适中刚刚好,呢碗拉面系有料到既!Menu上仲有唔少吸引我既食物,加上环境几静几大,姐姐会自动加茶,几细心,值得黎多一次!