2023-05-15 658 浏览
去睇周杰伦演唱会 之前去咗IFC间 Shake Shack 度食个快餐,呢度环境好正😊望住个海,不过落大雨,第一次要用雨伞遮住嚟食汉堡包!🤣🤣🤣🤣 呢度嘅汉堡包不得了!好味道!👍👍👍我觉得系我食过最好味嘅!我哋叫咗水牛城香辣芝士薯条、水牛城辣鸡堡、招牌牛肉堡 (双重果只)黐线!🙈个牛肉堡包又松软,汉堡扒牛肉味浓,超Juicy,重芝士,配埋个酱汁!Wah 有冇咁好味呀🙈🥹我食晒成个!忍唔到唔食晒law! 我平时样样食少少扮食㗎咋!🙈🙈🙈辣鸡堡我冇食,所以我唔知味道好唔好,但我见佢个样好酥脆肉厚!芝士波浪型薯条,啱啱炸起好脆口,有啲粒粒烟肉再加芝士Source !太邪恶la !罪不可恕 !我下次带朋友泥食多次睇下系咪真系咁好味?🤣🙈😍Ps:呢间野原来禁多分店 @shakeshackhongkong 再讲,我第一次落住雨听演唱会,气氛竟然咁好!一次好特别嘅经验!#周杰伦演唱会 #周杰伦 #jaychou #jaychouconcert #shakeshakehk #hongkongconcert #童年回忆大爆发💥 #周杰伦嘉年华世界巡回演唱会 #汉堡包 #汉堡包关注组 #汉堡包🍔
去睇周杰伦演唱会

Ps:呢间野原来禁多分店