刚刚和家人共四人一齐去呢间水门鸡餐厅食饭, 咁我妈妈是位长者是坐轮椅的, 有人安排佢坐门口中间位, 背对门口, 都ok, 但后来好大风, 咁我问位女侍应可以关门吗? 𠮶位就话唔可以关。 我再问咁可以关1 边门吗?又话唔得。。。因太大风, 咁我唔理佢, 移我妈去旁边位无咁食风。 跟住个女侍应投诉我好移我妈妈坐那边, 会另佢哋后面坐唔到"1"位。。。。 当时系6:15pm , 店都唔full, 只有40% 人。。。我火到黎埋, 咪话佢我只系黎食餐饭, 依家妳哋又未full, 我哋会合作食完好快走。。几分钟后, 又有一个男waiter黎同我哋又讲, 婆婆坐𠮶度唔系咁好,不如佢关一边门啦。。 咁我就又火多次, 话佢哋想点, 食餐饭者, 刚刚你同事话门唔关得要我妈妈吹风, 依家你又话可以关, 想点, 我都依家投诉你𠮶位女侍应态度差, 黎食饭, 你哋搅咁多嘢, d嘢快d上。 我哋快d走, 唔讲咁多。。。我想讲, 呢间d服务员态度真系唔得! 我唔会再帮衬! 差!