2004-08-25
20040824 8pm响纽约睇《千机变2之花都大战》, 近近地过o黎食个饭.personally 觉得北京道一号果间靓o的. service 就差的, 的waitress 有o的十下十下feel.2人吃:1) 蜜糖薯仔- 作为starter / 小食都太滞了, suggest个薯波波整细o的同埋唔好咁孤寒, 落多o的蜜糖唔洗死下话?2) 煎鱼饼- 不俗, 弹牙3) 炸莲藕- 推!!!!! 呢个得, 香口唔肥腻, 必吃!4) 火间土卷- 几好啦, 有o的紫苏叶咁样, 鳗鱼好难整得唔好食o既又,同埋摆出o黎个样好靓5) 海鲜薄pizza - 唔得! 皮唔够薄, 海鲜(?)无味, 芝士太多, 茄酱太少6) 冻竹筒酒- 即是沟了水o的Sake 雪冻, 不过都ok geoverall, 食装修o黎讲算平, 个presentation 靓, 挽回不少分数
响纽约睇《千机变2之花都大战》, 近近地过o黎食个饭.
personally 觉得北京道一号果间靓o的.
2人吃:
2) 煎鱼饼- 不俗, 弹牙