餐厅: 百份百餐廳 (新屯門商場)
资讯:

餐厅: 百份百餐廳 (新屯門商場)
资讯:

2016-05-27 380 浏览
首先,本人对食物要求唔高⋯呢间野真系好唔掂⋯之前早上9点几去食~很好唔使等位⋯但星期六日就真心等好耐(听朋友讲)然后坐上去,张枱冇抺⋯心谂算啦应该唔记得啦⋯叫左吉列鱼柳餐后一直等等等,15分钟都未泥⋯催啦,个经理成日话1分钟好快~然后过左好多个1分钟后~至少泥到有得食~食物真系一般,无咩新鲜感,条吉鱼全炸仲有D焦黑色、细细条~配上的滑旦还可以,最重要是我叫左走茄汁豆都无走到⋯差不多$30既早餐~服务真系好差(原来$30唔系钱既)仲要见到隔离张枱相同餐人地有沙律酱我冇既(歧视?)~之后都费时叫侍应拎之后顺便叫餐饮热朱古力~又系相同情况(等餐时间)⋯仲要明明送到黎杯野系咖啡,然后个侍应讲系朱古力(当客人傻?)今次真系忍唔住叫佢换~最 系听到D侍应背后说人不是(话咩谂清楚先叫啦~上餐先话唔啱)以上可以系个人因素啦~但听人讲呢间野真心差,等位耐~成日好早截早餐~又话未到午餐时间~上错哂D野~厨房入面同侍应高谈阔论讲粗口黑面讲是非~催餐净系话好快好快最后,呢间野赶时间唔好去~有时间可以慢慢坐~不如去远少少码头意乐(同一集团)仲好啦

系听到D侍应背后说人不是(话咩谂清楚先叫啦~上餐先话唔啱)

• 没有