我选左个午市3小时198+10每位208烧肉放题,话说我训醒冇食早餐,直接选午市烧肉放题,3小时任食,同亲戚共2人都点左差唔多有百几200件食物连饮品连雪糕,果日好冻,特别开胃,真系一边食一边消化,都嗌左好多转牛肉,海鲜帆立贝好多,直到食左两个钟15分左右,有个著老西唔肯定老板定经理走过来好x恶咁话我整坏佢个炉,话烧到好多“镬屎”整坏佢炉,职员有一直有定时帮我换隔油纸,而且张隔油纸只占个盘的80%,烧左2个几钟,又冇人帮我换个铁盘,铁盘外围侧边20%有“镬屎”好正常,定时换铁盘唔系职员做既咩?同埋定时检查炉既情况,温度唔系又职员负责做咩?无啦啦好恶走埋黎话我整坏佢炉,讲到我故意整坏咁,又话我食到张枱好乱?你唔系有职员定时执枱咩?定系觉得食得多专登唔收碟比压力我,最后都未食够3个钟就问我食完未,扫晒兴啰,你唔欢迎大胃王就唔好做放题啦,我承认自己选最低消费既plan食最多,唔得咩?
我选左个午市3小时198+10每位208烧肉放题