2007-03-23
睇左咁耐open rice, 我都冇留言, 但为左大家唔好再受害, 真系不得不提上个月同同事去食quick dinner, 好可怕...首先, 叫极都冇人理, okok , 唔紧要, 佢俾我地的食具, 系污糟到冇人有, 好多野痴住, 劲dirty, 叫d 呀姐换, 佢俾面色你睇, 仲要当住你面检查d 食具, 好似好怀疑你咁(口中念念有词: 边有呀), 仲捽下d dirty... 可怕...跟住黎个牛肉米, d 牛肉系'lone" , 一阵"long"味, 叫佢换, 佢又话系咁架味架㖞, 换左都系咁, 咁唔紧要, 我地转火腿啦, 到换左返黎, 竟然得净米, 冇左d 𩠌, 我地又问佢点解冇左? 我个同事又好好又唔想再烦(因为己经好多野唔妥当), 佢就话: 算啦唔紧, 冇就算。果个女人就话: 系啰, 冇都系一样啫, 唔好要d 𩠌都一样之嘛!! 哗, 果时我地真系完全o 晒嘴!! 完全唔知讲乜重点一提呢间野真系超dirty, service 系极差!!!