2023-08-30 247 浏览
我喺附近返工 谂住买少少咩野咸水鸭返去同老婆食氹佢开心去到谂住买例牌 都唔知$108定$118 个呀婶仲话差少少钱啫 买半只啦 $188我自己都有少少惊例牌唔够食 唔紧要 就买半只跟住佢地个员工就喺雪柜拎只真空包装嘅鸭出黎 十足十系街外零售有得卖咁嘅 都算啦个呀婶话送豆浆 即刻俾杯我饮 我ok佢够胆死喺收银台面即刻拎唯一一杯出黎而唔系即刻倒俾我 好似系佢地啲员工倒左喺度唔想饮就摆喺度睇下有边个客要就拎俾佢 哗大佬我点知你呢杯所谓豆浆有啲咩喺入面 劲核突完全扣哂分好快佢就整完俾我外卖拎走 劲细盒 个盒系我手掌咁长 仲话半只 返到去倒出黎睇 有原个鸭头 一大条颈 仲有箩柚 真系有肉食到嘅 十旧都冇呢间野真系大癫 各位有良知嘅千其唔好帮衬 未亲身经历过一间咁垃圾嘅食店 各位 千其千其千其 唔好帮衬!
我喺附近返工 谂住买少少咩野咸水鸭返去同老婆食氹佢开心
去到谂住买例牌 都唔知$108定$118
个呀婶仲话差少少钱啫 买半只啦 $188
我自己都有少少惊例牌唔够食 唔紧要 就买半只

各位 千其千其千其 唔好帮衬!
外卖自取