好老实呢间野初初开个阵真系好得,又有啲set呀二,四人餐咁样配,价钱正路但最重要系佢质素好,又好味。但唔知点解会一落千丈,系走哂啲厨房同楼面?啲食物个样仲可以keep到,但味道根本唔系个回事。寻晚同朋友嚟食,间铺静到好似无开铺咁,麦当劳都旺过佢,我叫咗个安格斯,朋友叫咗西冷,加多个pizza。嚟咗个餐汤,暖嘅,而且咸,汤可以系暖嘅,间铺连煤气都要悭?之后啲扒到,除咗旧西兰花系热嘅之外其他都系暖嘅,系暖唔系热,连块扒都系暖嘅,真系够啦。初初旺到6点几已经等位等到傻,而家要等位都唔会拣佢,呢个变化管理层都唔觉得有问题嘅,不如真系执咗佢唔好系度浪费时间啦?初初同而家嘅质素都可以有咁大差别,你地觉得仲可以熬几耐?厨房出品差,大厨有责任,但经理都无去处理过架话,呢间野真心可以收工。做饮食唔系咁,做一间有良心嘅饮食更加唔系咁。除咗间铺个装修,无样好。睇落个样系唔差,但暖架。成碟野得西兰花系热嘅。

嚟咗个餐汤,暖嘅,而且咸,汤可以系暖嘅,间铺连煤气都要悭?

睇落个样系唔差,但暖架。
成碟野得西兰花系热嘅。
2016-11-16