2024-09-27
呢间铺d职员欺负大肚婆! 今日lunch两个人去食, 坐左最埋边卡位, 明明隔离前后都有很多空枱, 2个呀婶staff系都要我哋两人一边迫住坐。(留意餐厅系旧式卡位,不是很阔落那种,目测坐到1.5人一边)。我大肚身体比较阔,觉得好迫又不能合实双脚坐,同staff好声好气讲左两次太迫了想调枱,一一遭拒绝。同时佢哋又叫另一个男食客坐正我对面搭枱,其实佢都觉得迫,所以佢再次问职员系咪真系呢张枱同枱? 职员话系呀!我老公同我平排坐,佢得返半个屎窟都坐不落。讲真,我地上班一族,食个快饭就走。有比钱食野,唔系去咗猪栏。如果两个300磅嘅人系咪都系照要逼落去食嘢?讲咗几次话迫坐不下想调枱,明明前后都有空枱佢又唔比调,其他卡位嘅客人又可以二人打对坐,咁即系摆明针对我?呢间野冇下次
我老公同我平排坐,佢得返半个屎窟都坐不落。
呢间野冇下次