西九龙中心开左间意大利餐厅㖞,梗系要试下啦!佢ge装修好有南法风情,我唔系好明点解意大利餐厅会咁装修😅。但以海蓝色做主调令人有种好relax同舒服ge感觉😌。一睇餐牌,哗😲!卡邦尼意粉30蚊有得食!?其他选择都比出面餐厅平好多,心谂死啦,呢间野系咪唔得ga😨?但系都入左黎,食啦⋯⋯我要左卡邦尼意粉,老公要蒜香蚬肉炒意粉,我地都加左15蚊跟餐,有汤有野饮。我地要左菜汤,我觉得好味呀😋,仲有餐包仔送。见好似都唔差,同埋生蚝做紧优惠,我地胆粗粗叫左两只蚝皇。只蚝虽然唔肥,但都算大只,系上面吱少少柠檬汁,然后放入口。好味呀😌,鲜甜,够蚝味,应该连柠檬汁都唔驶放呀!食完之后阵蚝味仲系口到lon紧,下次食晚餐一定要再食😋。意粉黎啦,卖相ok,我觉得份量可以少d,但系真系好足料,好好味呀!意粉ge质感系啱啱好,唔会好似出面餐厅个d咁淋到发胀。味道非常之好,入面d菇好有菇味,浓到系口入面好耐先消散😌,好正呀⋯⋯老公个意粉有好浓郁ge香草味,蚬肉都好多,都系个句,好正呀⋯⋯我地一人叫左一杯咖啡,睇黎佢食料方面唔错,但系饮品方面就要加加油啦。我食完之后个感觉系,老细,你值得去更好ge地段开铺,你值得收得更

我食完之后个感觉系,老细,你值得去更好ge地段开铺,你值得收得更贵,因为佢d野食,比起出面收你差唔多成旧水ge意粉,系好食好多,系好食好多呀!
2017-07-22