2016-09-08
上环呢间pizza店Jacomax系我屋企附近至爱嘅餐厅之一,所以经常黎食~今次黎先叫一份小食烤鸡中翼,肉质嫩滑juicy,十分惹味~点解钟意黎呢间食pizza,因为呢度个pizza好正宗传统皮薄香脆,叫咗个我最爱嘅夏威夷pizza~ 热辣辣嘅pizza送上枱到,饼底薄而且脆但又能保持面包嘅口感~ 好多馅料,味道好香而且有口感,一口气连续食咗三片,好好味,推介!!点少得甜品,今次个Gelato系Pistacchio开心果味,味道好香浓,而且质地幼滑细密,好钟意呢到嘅开心果味雪糕,超级推介!!最后饮品Mojito,自从饮过一次就上瘾了,清新爽口味道怡人,解渴好饮!!呢间餐厅服务好好,食物有水准,系我经常encore之选!!题外话:呢条街好多劲pokemon捉,系度捉过好多比卡超,仲有雷超同启暴龙~
今次黎先叫一份小食烤鸡中翼,肉质嫩滑juicy,十分惹味~
呢间餐厅服务好好,食物有水准,系我经常encore之选!!