2024-09-02 724 浏览
前两日难得过来大埔,我就去试咗以刺猬为主题嘅宠物友善KURI cafe,佢哋嘅咖啡有刺猬拉花🌼咖~😍😍我哋点咗几个小食share,同埋必点嘅☕😍~❤ KURI炸物拼盘好啱选择困难症嘅大家😂呢个拼盘有齐炸虾、洋葱圈、薯条、鸡翼、甜薯,好适合一班朋友开心share,每件炸物都系我至爱🥰格陵兰比目鱼配合芥末籽忌廉汁一齐食好惹味BBQ猪仔骨伴薯条我觉得佢嘅猪仔骨做到好入味,又唔会烤到太干,比P字头餐厅好食~🤭吉列炸蚝我极力推荐~佢炸得好酥脆,好juicy😍 明太子忌廉蟹肉扁意粉蟹肉份量好多,真系做到啖啖肉,酱汁做到点晴效果,夹埋一齐好好味为咗佢个拉花,我同朋友都叫咗咖啡☕,我果杯系焦糖咖啡,朋友果杯系榛子,大家都好满意~🥰🥰作为一间宠物友善cafe,可以一边食一边同啲小动物玩,我好享受😚😚

我哋点咗几个小食share,同埋必点嘅☕😍~❤

KURI炸物拼盘

格陵兰比目鱼
配合芥末籽忌廉汁一齐食好惹味

BBQ猪仔骨伴薯条

吉列炸蚝
我极力推荐~佢炸得好酥脆,好juicy😍

明太子忌廉蟹肉扁意粉