2019-05-12 534 浏览
海底捞以高质服务闻名,今日终于有幸光临,比想像中更好。今时今日既服务态度大家都知咩事,请人咁难,要求有礼貌更是要求高。今次一出电梯,就有侍应90度鞠躬欢迎你,我发现海底捞系几正既亲子餐厅 ,除左庆祝生日外,著通入去既小朋友都会收到越野车一架,又有儿童游乐设施,餐前小食同入面既食物都好岩小朋友。自选酱料,款式谂到既同谂唔到既都有,最好拎几个碟仔分开试最真。加钱可任食水果,粥同糖水。 呢个值得加,因为入面食物唔算平,有得食下水果可以饱肚又可以清热解辣。手切牛小排呢个仔厚切,真肥美嫰滑活虾侍应会帮系剥壳,唔驶整污糟手,又有得享受服务。真正捞面好惊喜,呢个整面师父会系你面前表演,佢会特登系你面前拍多几下,有得睇又有得食。海派滑牛肉鲜味,唔错食食下突然好大声,原来系变脸大师表演变面。 第一次咁近睇变脸,好难忘埋单后,侍应仲会送你d小食。未开口,侍应已经知道你要咩同做埋,系香港真系好难得。。
海底捞以高质服务闻名,今日终于有幸光临,比想像中更好。

手切牛小排

呢个仔厚切,真肥美嫰滑

活虾
侍应会帮系剥壳,唔驶整污糟手,又有得享受服务。真正

捞面

海派滑牛肉
鲜味,唔错

埋单后,侍应仲会送你d小食。

未开口,侍应已经知道你要咩同做埋,系香港真系好难得。。