餐厅: 素之樂創意蔬食料理
资讯:

2021-06-26 939 浏览
今次唔系平日食,星期六日果然系比较多人,今次终于都book到位。例牌好食又必清嘅风味小食入味牛肉干本身想叫煎萝卜糕,但系发觉原来有蒸嘅所以就转左轪啦。蒸萝卜糕真系好好食,佢一啲都唔肥腻,而且仲有一条条嘅萝卜丝,正。(平时就算新年我都唔系特别钟意食萝卜糕,但系呢个真系好正如果个名系水晶包,但系就同胞真系冇咩关系。上面嘅黑松露好香好好食,入面系一啲菇粒,其实个味道都唔错水晶饺,味道OK,但系唔系佢出众炖汤清甜饮落冇味精apple pie 例牌必食底有好多豆苗,好嫩,送饭唔错叉烧包, size几精致,出边系全麦嘅,但系入边味道唔系特别,下次嚟应该唔会再叫马蹄蔗汁糕,蔗汁嘅味道唔系特别出,但食落都OK咕噜肉,送饭好好食会员有九折,可以即场做会员。

例牌好食又必清嘅风味小食
入味牛肉干

水晶饺,味道OK,但系唔系佢出众

炖汤清甜饮落冇味精

apple pie 例牌必食

底有好多豆苗,好嫩,送饭唔错

马蹄蔗汁糕,蔗汁嘅味道唔系特别出,但食落都OK

咕噜肉,送饭好好食

会员有九折,可以即场做会员。