2022-06-11
忙完成个礼拜,真系要留番周末俾自己好好喘息,例如训晏少少再揾间cafe同朋友慢慢食慢慢倾。今日同朋友嚟咗好近太子站嘅Cafe Paradise食下午茶。当然啦,tea time也好我都系叫咗个full嘅all day breakfast,朋友就点咗份西西里茄茸烟肉三文鱼意大利饭。All dat breakfast嘅多士分开先上,由于是今日第一餐,真系望到都好想快啲有的食,但都要忍一忍唔好搽果酱食晒,一定要分配定啲多士俾其他配料。上菜速度都好快,先吸引我眼球嘅系非常饱满嘅炒蛋,打完卡即刻配多士食,真系好食,够滑亦有轻轻嘅奶香点缀,同烤得脆身嘅多士搭配层次十足。连同其他配料,整体嘅all day breakfast少油少盐得嚟都有香草提味,算是一个颇健康嘅选择!🥗朋友嘅risotto茄茸量十分多,酱汁调出来嘅浓香配上烟三文鱼都系好夹的。而其中一个重点,佢上碟嘅摆盘真系好适合打卡!📸All Day Breakfast — Paradise Full卖相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️西西里茄茸烟肉三文鱼意大利饭卖相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️周末坐喺cafe歇息一下充充电
卖相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️
西西里茄茸烟肉三文鱼意大利饭
卖相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️
周末坐喺cafe歇息一下充充电,慢活一下就好了🫶🏽