2024-01-11 84 浏览
今次去左MG cafe食饭,入面嘅格调㗎,个个角落都整齐到无得顶,超级有feel!🍽️ 坐低叹住个海景,拣咗个海鲜薄饼啦。哗,讲起咁个薄饼,每口都系海鲜味充满到爆炸,个饼底系咁滑咁脆,真系令人一口接一口。个牛扒更加唔使讲,啖啖肉汁喷张,腍滑得滞,真系食到舌头爆炸!至于个甜品部分,顶!Chocolate muffin热辣辣出炉,朱古力味够晒香郁,中间𠮶流心一流笠系好满足!饮品讲真自己都惊,Chocolate Banana Snow混合咗朱古力同香蕉味,冰冷嘅滋味完美打散热气。Banana Almond Mocha呢杯嘢饮,就系啱晒钟意杏仁朱古力香蕉味嘅人,淡淡嘅甜力量好满足!讲番个服务,店员笑容挂面,使人感觉好Warm~ 条海边唔局限,餐馆内嘅气氛配合得宜,食完餐,心情放松,食嘢之余又可以行下海边,啱晒享受生活👍🏼!