2024-01-20 817 浏览
踏入餐厅,心情已经预咗会系一场美食之旅。头盘点嘅泰国香椒膏凤尾虾意粉,眼见啲虾真系鲜美得嚟🦐。不过,同泰式酱汁嚟个结合,就略嫌欠火候,味道唔算太协调,可能要再调教吓。再试烧汁八爪鱼丸就真系有惊喜!个八爪爽口,烧汁够味,唔俗呀🐙!当然,点可以漏咗甜品!一份港式下午茶必备嘅香蕉配朱古力雪糕窝夫,每啖都喺口腔化开嘅快感,斋讲都流晒口水🧇!讲真,窝夫同雪糕嘅结合,简直就系终极搭档。嗲嗲的朱古力酱同淡淡雪糕香,只系想讲一句:「拿走我的钱吧!」 嚟到呢度,唔单止系填饱肚子咁简单,而系一次味蕾嘅盛宴。每一口,都象征住佢哋嘅用心同创意。记住啊,呢度啲位子瞓蛮快,要小心排队喇!要食好嘢,耐心等待系必然嘅!💥