2024-01-13
揭开味蕾乐园之旅,之不过就系来到这家人气旺盛的餐厅啦!一入到去,环境舒适得黎有种家的感觉🏠,香喷喷的食物味道已经四溢。头盘点咗个意大利面包🍞,外皮焗到微脆,每一口都好似咬住朝早嘅清新空气咁,内里嘅面包软绵绵,滋味多汁。紧随其后,主角all day breakfast登场嘞,蔬菜煎得又靓又香,蕃茄烤得正啱啱好,鸡蛋煎到滑嘟嘟,培根系我心头好,香脆得嚟唔油腻,真系食完仲想再食!豆豉捞埋饭入口即化,吸晒埋其他食物嘅精华。饮品方面,试咗杯招牌咖啡☕,味道真系得!苦中带点甘香,微微嘅焦糖香气扑鼻,饮一口温暖晒心坎!店家嘅细心服务令人难忘,给我呢个食得津津有味嘅下午,一个满分嘅记忆。下次再嚟,都仲想再食嚟既意大利面包同all day breakfast,呢度嘅食物,真系好过鬼画符!👍🍴