2024-02-12 289 浏览
各位食友们,今日嚟到一家不得了嘅餐厅,真系意想不到嘅美味发现!先讲讲佢个「羊腩粉」,嗱,讲真,啲羊腩嘅味好正,汤底出奇嘅清甜,啖啖肉又够晒滑,仲带少少那种过瘾嘅羊腩膻味,简直系羊腩爱好者嘅梦幻逸品!点上一个「羊肉葱花饼」,哇嘞,嚟紧好戏!咬落去嘅时候,先系个香脆嘅饼皮袭嚟,然后个芝士味「wow」到你,虽然对芝士冇乜特别好感,但这次嘅搭配简直系畀惊喜畀到我!当然,唔少得啲创意小吃,「牙签羊肉」就系当中之一,咁样一小串一小串食起上嚟又方便又惹味,啖啖肉嘅享受真系让人停唔到口。抵赞👍嘅系,哩间嘅分店都系满满嘅诚意,下次去到旺角,一定要再去试吓,睇下佢哋系咪一样保持高水准。哩次食完,我真系肚满足满,心情都好得嚟!🥳🌟🍽