嚟到这间阁下,心情即刻靓d。首先揭开一盒和果子拼盒,真系睇得我心花怒放🌸!打开黎,羊羹有柚子嘅清新,豆蓉味嘅甜度刚好,每一啖都令人喉咙喊晒冧!但甜薯蛋糕同埋焗饼就真系称得上系惊喜,呢个甜薯竟然唔系好甜,入口之后竟然仲可以感受到甜薯嘅自然香气,真系唔错滴。讲到𠮶粒青提大福,呀,真系一种享受啊😌!啲砂糖包住青提嘅那一层令人心情好似都甜起来,啲糯米皮超级薄,同埋那层青提衣弹牙得嚟唔会覆盖果肉嘅香甜,每啖都系喷汁呀!好似每次都要乖乖咁食完8啖,真系对自己嘅一种好照顾。至于樱饼,真系咁得意唔得了!我就算食完都仲系手心留香,𠮶个微咸同红豆嘅香甜交织,恰到好处,真系升呢!喺忙碌嘅一天之后,有呢啲小小嘅慰藉,简直系一种小确幸。总括嚟讲,啲食品纯粹、贴心,真系一次心灵同味蕾嘅细微旅行🌿!