2019-03-18 120 浏览
呢个济州风情烧烤餐超级丰富好味😋食完好似畅游了一次韩国🇰🇷咁呀!成个套餐有前菜-柚子沙律🥗、小食- 鳗鱼紫菜包饭🍙,烧烤拼盘就有来自济州的黑毛猪五花肉、猪梅肉、猪背肉、特级牛肋骨、芝士八爪鱼同济州特大鱿鱼🦑🦑济州特大鱿鱼真系名真相符,超大条!!非常新鲜爽口呀!整个拼盘套餐份量好足,而且有肉有鱿鱼食有蔬果串,一次过满足哂好多嘅欲望呀!🦑🥩🥦加多两杯🍊济州柑橘特饮,清新又解腻!🍹柑橘水蜜桃特饮加咗柑橘汁,多汁又多果肉,very good!👍🏻好戏在后头既济州柑橘冰沬甜品🍧有别一般沙冰。软棉棉既牛奶冰不但有牛奶🥛味,仲有酸甜嘅柑橘果味,味道好fresh呀!我最钟意冰沫之中加咗口感烟靭嘅韩式年糕&粒粒橙肉,味道同口感都level up喔!❤️❤️❤️
呢个济州风情烧烤餐超级丰富好味😋
食完好似畅游了一次韩国🇰🇷咁呀!
🦑济州特大鱿鱼真系名真相符,超大条!!非常新鲜爽口呀!