2024-01-18 118 浏览
友嘅叫我哋嚟试下这间日本餐厅,我就一试难忘!牛肉寿喜锅真系好正😋,牛肉嫩滑,汤底香浓得嚟唔会太甜,搭埋滑溜溜嘅乌冬,真系够晒发!滑蛋猪柳盒子饭梗系另一个惊喜,滑蛋滑得出神,猪柳炸得金啡啡,啖啖肉感,真心不错。话说返嚟酥炸软壳蟹卷就算咗,就算脆口,但就真系得个普通。套餐部分,要赞下梅酒嘅选择,夏日里一啖清凉,真系提神醒脑!那阵,一盘五彩缤纷嘅沙律上嚟,烟肉同芝士令沙律味道更丰富,一啖新鲜打底,下一刻就系意式薄切鲑鱼,微酸柠檬汁提味,正到不得了!南瓜同番薯天妇罗真系做到外酥内甜,食落口感好正宗。鸡卷同黑椒糖鸡翼都系惹味得黎又唔腻口,食过一次就忘不了。而石锅泡菜饭,简直就系回味无穷嘅老朋友,咁多年都一样好食😍。实要话,呢度嘅食物、气氛,令我哋食得咁开心,真系值得推介。下次仲想同三五知己再嚟享受一番!