餐厅: 樹屋 (H Code)
资讯:

2024-01-12 36 浏览
走进店里,一股淡淡的香气扑鼻而来,搞到我嘅喉咙都唔自觉咕噜咕噜叫起上嚟。一坐低,心谂试下佢哋𠮶个经典Margherita Pizza啦,讲真薄脆批底,入口即溶,芝士嘅牵丝拉得老长,放系嘴入面嘅话,个齿颊留香实在太正!🍕唔够饱?嚟啲Custom Bowl肯定够晒份量!劲正嘅系呢个Bowl可以随心所欲拣自己中意嘅配料,我就拣咗啲升级版豆腐同鹰嘴豆球,点解话升级版?因为唛啲豆腐香口得滞,香香地嘅辣粉突出咗佢嘅味道,炸得不过唔少嘅鹰嘴豆球,松脆得黎唔会过分油腻,食落真系顶级享受。😋 撞正嘅Garlic Sauce,添咗几片葵花籽,每一啖都精彩!哎哟,讲咗咁多,唔可以漏咗淡定一口Lemonade,绝对是消暑解渴嘅必备呀,酸甜中带有种怡人清新,一饮而下,真系即刻消暑降火!🍋 外面有啲晒,但这里几舒服,伴住闲适嘅气氛,真系食得开心又满足,推介啊!