行过去一间看似普普通通嘅店,但入面竟然隐藏咗几碗惹味爆灯嘅车仔面!一坐低就叫咗一碗牛杂河,加多个猪红嚟试吓。顶!牛杂咬落有层次,卤味恰到好处,不过个猪红就算喇,有D唔掂。个跳嘅河粉同米粉相比,就系事半功倍—好滑,衬到牛杂真系咁滑咁入味。店员个姐姐服务得嚟又亲切,令人食得更加开心🌟。真系要赞佢哋啲辣椒酱,正宗得嚟带劲—辣得哂,食多几啖都唔厌。用过牛腩汁嘅面,就算唔食辣嘅人,都会觉得咁鲜咁有味。啲𩠌分量都几丰富,仲公道得滞——一杯冰凉嘅蜜瓜奶,啱哂夏天饮,个人消费都系三十几聘,真系啱晒大家-pocket💼。总结,小小嘅店中藏龙卧虎,如果你钟意食路边摊嘅地道味道,唔好错过呢度嘅车仔面!就算食得一碗平平无奇嘅面,都可以喺这里寻到惊喜。响香港想食到平、快、好,呢度绝对是首选👍!