今次食咗一间好得意嘅饭店,新三兴。哇,佢哋啲奶油虾多士真喺正!啲虾仁新鲜得嚟,啖啖肉,多士又脆又香,奶油味浓郁得黎又唔会腻口,食落咁满足呀🤤!泰式猪手嘅话,啲皮脆嘶嘶作响,里面啲肉呕咁juicy,跟住泰式酸汁黎一嚟,真喺衬晒!饮杯冻啤哗,冇得输!讲到家乡炒米,啲米粒一粒粒分明,镬气十足,嗌咸香又唔过,咬落去啲米心仲带啲微微嘅弹性,食客点唔多嘢嘅?真喺值得再黎几转!环境嗌企理,啱晒同班友人吓吓声声聊吓天。下次有得拣,我都想再试吓佢哋其他嘅招牌,哗,一定要约返班朋友!食物质素同埋气氛,真喺同香港嘅味道无分上下👍。响呢度食饭,有啲满足又一点点惊喜,总之,食饭梗系要开心啦!若果想要一啖好味嘅本土美食,记得唔好错过呢度啊!👌🍴😋