2024-06-12 516 浏览
成个疫情都冇黎过,今日趁端午节留港消费去葵芳广场行下顺便过黎食,4:15分去到大约都有八成人,坐低睇下menu,menu已经转咗唔系之前𠮶个,当然价钱亦都加咗好多,由于系假期所以米粉冇下午茶价,一碗米线最低消费50蚊其实都有啲贵,热门嘅𩠌普遍都要加一两蚊,冻饮再加三蚊,因为比较少食呢间所以价钱贵都可以接受,例牌都系叫返𠮶2款炸猪扒麻辣汤底中辣,炸猪扒一样咁好味,热辣辣出来,不过好似深色咗少少,中辣唔算好辣,不过叫大辣就怕食得辛苦啲猪软骨麻辣中辣,有三大旧猪软骨,呢个份量几足,猪软骨 感觉骨部份都几多,除咗白色嘅软骨仲有啲似真猪骨嘅硬骨头,但系家人都咬到我地两碗米线底系一样,但系撩落去好明显一碗米线正常一碗米线少啲,冻奶茶冻柠茶都好好饮,应该系个茶底唔错嘅关系,可惜叫咗少少冰都系正常冰量,加咗两个小食,杏鲍菇猪肚丝,呢个比较咸,下面有啲榨菜同韭菜垫底,太咸都食唔哂,麻辣皮蛋醋味几重,钟意食醋应该觉得几好味呢间餐厅座位中间依然有隔板分隔住几细心,呢个系加分位
呢间餐厅座位中间依然有隔板分隔住几细心,呢个系加分位
2024-06-10
$63.5 (下午茶)