今晚食手指头🍽,闲云野鹤行到星巴克,测试下佢哋嘅新玩意儿——Garden Mix 果汁同蓝莓芝士蛋糕。点首先饮𠮶杯果汁,斋讲清新爽口已经系少话,西柚大只咁嚟,每一啖都好似啜住啲水果汁,打返一个凉笙笙🍹。谂住喺星巴克就揾返个角落由头到尾都系叹我嘅Green tea Latte,唔料遇到专属嘅Reserve Latte!哎哟,啲咖啡豆嘅香味,真系无得输,浓郁得黎,又唔会苦口。块蓝莓芝士蛋糕就更加唔使讲,外层蓝莓鲜甜得黎,啲芝士浓郁绵滑得黎,两者夹埋真系完美组合😋。最后一试冷萃咖啡,唔使多讲,一啖嘴,顿时咖啡嘅香气扑鼻,同埋根本无苦味,真系太过瘾!配曲奇𠮶香脆口感,真系有齐哂!要赞吓佢哋𠮶服务态度实在,等位虽然耐𠮶阵,但职员真系贴心咁帮手安排 🤗。一次咁之唔错嘅体验,下次仲要黎!