2024-01-29 861 浏览
望住维港浪漫景致,大快朵颐,咁既享受我真系过瘾到不得了!依家同大家讲下「Wildfire pizzabar」既美食心得。✨首先,北京功夫烤鸭Pizza出场时已经系视觉上嘅享受,烤鸭色泽诱人,脆皮酥香,同𠮶挞挞既酱汁,啖啖都系口里融化,「好味」二字已经唔足以形容!讲到呢个8oz安格斯牛肉汉堡,简直系一绝!个burger老实话,有啲过瘾,牛肉肉味十足,咬落去唔单止弹牙,连我个埋心肝都爽!至于𠮶啲粗薯条,外脆内软,真系惹味到不得了!🍔最后讲讲卡邦尼意大利粉,份量虽然细少少,但食落味道系正宗,青口意粉滑而不腻,烟肉𠮶阵香,真系令人回味无穷。老实讲,呢度既美食同享受冇得顶,与其喺度读我啲文字,你唔如自己走一转,真系值得一试!🍝👍