嚟到呢间餐厅,一入口,就觉得俾人服务得好有格调。先嚟个西村便当,话说呢盒便当真系整得精致,令人眼前一亮噃。食物摆放得工整,色彩丰富,抢晒镜!乌冬口感弹牙,汤头浓郁得嚟又唔腻,醒胃得嚟。烧物方面,鳕鱼嘅肉质鲜美,师傅手势娴熟,简直系劲。牛肉覆盖咗葱香同炸蒜头嘅香气,味道唔错,就算唔系最顶级牛肉,都算系食得出心思。呀,话晒都唔少得提下天妇罗啦,佢嘅外皮炸至啱啱好,唔油腻,啖啖肉嘅虾丸好有弹性!🍤士多啤梨🍓同蜜瓜嘅味道真系甜入心扉,系餐尾嘅爽口小品。㖊日嘅食物质素真系高,而且种类丰富,每样嘢都令我回味无穷,好似童话咁,让我暂时忘记生活嘅烦忧,尽情享受每一口嘅美味。唯一美中不足嘅,就系部分菜式嘅分量稍微细了啲,但总体嚟讲,这餐饭令人满足到不得了,真系要推介俾大家!👍👍👍