2023-12-18 1633 浏览
嚟到这家餐厅真系一个好选择👍!首先,果盘真系一绝,啲水果新鲜到喺口里面爆晒汁,够晒juicy!牛油果蟹肉三文治,𠮶只蟹肉,咬落去啲肉汁同牛油果嘅creaminess完美融合,一啖咬落,滋味爆炸!再讲鸡尾酒啦,Strawberry Daiquiri,虽然有啲淡,但只草莓香气袭嚟,带点微酸,清新得嚟又不会遮住其他食物嘅味道。讲到主菜,我拣咗日式炸虾盖饭,每只炸虾都炸到外脆内软,虾味浓郁,搭配得啱啱哋。仲要讲下港式排骨,啲肉质松软,酱汁渗透入肉纹理之中,每啖都有满满嘅叉烧味,真系得嚟哂!至于服务方面,侍应都好亲切,又不会太过热情搅扰你食嘢。要系港式餐厅度揾到呢啲服务,真系相当贴心👌。而家咁多餐厅竞争,来到呢度,感觉就像发现咗宝藏一样,会再嚟嘅!🎉