餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

2018-10-03 258 浏览
呢间成日都食,但系只限于返工食晏,因为我放假时会比较着重服务,返工就只求医肚。首先味道方真系几好食嘅,有得拣小锅米线,重庆酸辣粉,重庆红薯粉够烟韧,配埋汤底简直一流,又可以自由拣𩠌,只系少数会见到一两粒发泡胶系碗嘢入面,呢样真系要改善下啦。另外服务真系唔掂,每次入亲去啲侍应爱理不理咁,你一坐低左又话你乱坐,又或者一入嚟啲侍应就黑口黑面,呢啲见过唔少次,你嗌佢落单有啲系会扮睇唔到,要你开始燥燥地先会走黎落,仲要好唔耐烦咁,所以都好少喺呢间食店见到有奥客,如果以我观察咁耐真系得一两个系好少少态度,但系有时都几开心,有时会有啲嚟旅游嘅奥客入左嚟,就会有机会食花生睇到奥客大战奥员工。