2023-12-26 289 浏览
今晚突然想食糖水。四围都冇位,见呢度有位,虽然环境睇落一般般,都照嚟食。入到去啲座位可以用差嚟形容,又迫又唔舒服。大部分枱都好近厨房出餐,待应唔小心啲攞餐都会倒落客人度𠮶种。宜家冬天坐低想除咗外套都冇位可以放。枱与枱之间可以密到几乎系同一张枱。所以餐厅啲客人基本上都冇倾计,大家都快啲食完快啲走。我都冇喺餐厅影相📸️有中、西式甜品提供🍭餐厅规定每人一定要叫一个甜品,所以叫大份啲嘅甜品share食都唔得。我哋叫咗芋泥西米露、紫薯椰汁西米奶露同栗子露🌰卖相都一般般芋泥西米露好重芋泥味,都几足料但个人觉得可以稀返少少同甜返少少紫薯椰汁西米奶露,基本上就系热牛奶加少少西米同几粒紫薯,味道一般栗子露我冇食就唔知,同行嘅话都ok可能工作环境麻麻啦,服务方面员工麻麻哋有礼貌。速度方面客人唔算多但都要等几耐吓,可能系即叫即整。环境好冇所谓,咁几环境就真系会令人唔耐烦😑价钱方面大概四十蚊左右一碗,唔可以讲超贵但咁样嘅环境服务好唔值。
有中、西式甜品提供🍭

我哋叫咗芋泥西米露、紫薯椰汁西米奶露同栗子露🌰卖相都一般般
栗子露我冇食就唔知,同行嘅话都ok
可能工作环境麻麻啦,服务方面员工麻麻哋有礼貌。
2023-12-24
宵夜